Farmaceutische Kring van de VUB

Subtitle

Nieuws

view:  full / summary

Actie Flipit

Posted by Brett Van Uytvanck on December 14, 2015 at 5:30 AM Comments comments (0)

 

Met de kerstperiode in volle gang en de solden die eraan komen lijkt ons klein budgetje nog beperkter dan gewoonlijk. Wij zouden graag willen helpen bij het besparen op de bestedingen maar daarvoor hebben wij eerst jullie hulp nodig. Flipit België organiseert tot 15 januari 2016 een kleine competitie waar wij studenten onze beste tip kunnen insturen om te besparen op onze bestedingen. Stuur jouw beste kortingstip naar Flipit . Uit alle inzendingen worden de 8 beste tips gekozen en beloond met een cadeaubon ter waarde van €50, - die men kan besteden bij Zalando.

 

 

 

Onze tip

 

 

 

Hierbij alvast een tip van ons om te besparen op alle bestedingen:

 

 

 

                Studenten krijgen vaak speciale kortingen die ze bij erg veel winkels en merken kunnen gebruiken. Deze kun je gemakkelijk online vinden maar ook in fysieke winkels door hiernaar te vragen. Wist je bijvoorbeeld al dat je een extra hamburger krijgt bij Quick bij het vertonen van jouw studentenkaart bij aankoop van een groot menu. Dat is maar een van de vele voorbeelden om kortingen te scoren, enkel en alleen door je studentenkaart boven te halen.

 

 

 

De allerbeste tips

 

 

 

Flipit België gaat aan de hand van de inzendingen een artikel samenstellen met al de beste tips om zo efficiënt mogelijk met een krap budget om te gaan. Dit artikel wordt in de tweede helft van januari op de website gepubliceerd en het is dan ook de bedoeling dat het artikel ons allemaal zal helpen bij onze wens om zoveel mogelijk uit onze studententijd te halen. 

 

 

Update website

Posted by Administrator on October 19, 2011 at 6:40 PM Comments comments (0)

Beste surfgenoten,

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, is er een wijziging gebeurd op deze website.

Er is namelijk een sidebar op de home pagina bijgekomen, wat het makkelijker maakt om in te loggen en planningen beter te zien!

Cheers!

The webmaster


Rss_feed